fredag 31 maj 2013

inget internet

Jag har inget internet än, och kan inte lägga in bilder på skoldatorn, men tänkte i alla fall skriva lite snabbt och slänga in bilder senare. varit och fiskat i Ljusne efter havsöring. Rätt bra väder i alla fall, fisket var inte på topp. Sen var jag och fiskade i österdaläven och fick ett gäng harrar en finare på 30-35 cm,  mycket smått. Flugfisketsdag har varit i älvdalen där var jag och lyssna på en föreläsning av Stefan Larsson, sen nu i veckan var det Storån som vi drog och fiskade i med skolan, fick en del smått. Nu är det bara 2 skoldagar kvar sen är det sommar lov. Ska va på praktik hos stefan på fiskecenter här i älvdalen i 4 veckor, sen ska jag sommarjobba, och greja med körkortet, sen i höst 4 veckor skottland.



SKIT fiske.

torsdag 16 maj 2013

Inget intrernet medtaget

Har glömt internetet i Tranås, så jag får göra lite mindre inlägg, tyvärr. har fiskat gädda med skolan, fick en liten rackare, OCH idag är det PREMIÄR i ÖSTERDALÄVEN, äntligen. blir en sväng efter skolan. Och nästa vecka blir det Ljusne med skolan måndag till onsdag. Även plantera träd så vi kan åka till skottland med skolan.


Skolan har utbyte med tanzania och i höst åker jag ner, men de är här nu.



Skitfiske

söndag 5 maj 2013

18

Nu har jag blivit arton år, och bara körkort som saknas, Tänkte säga det att alla runt om Tranås,  TORSDAG 9 MAJ första metardagen, be there

nu far jag mot kalas, och tisdag blir det arbetsdag i klangen  skit fiske

fredag 3 maj 2013

påväg

Jag är nu på väg hem och ska vara hemma tills nästa söndag, så jag ska försöka vara med på både isättning av fisk i klangen och va där uppe när det är arbetsdag, i alla fall en av dagarna, sen ska jag på första metardagen i Tranås, vet inte om jag ska vara med eller bara ner och hjälpa till, hoppas på bra väder och många deltagare. vore kul om inte bara tranåsbor anslöt sig.


Ses vi där ? 

skitfiske //isack

torsdag 2 maj 2013

världsrekord och tidning

Det har varit en tysk som bände upp en torsk på 47kg och 160cm i norge.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16699580.ab


9maj är det förstametar dagen hemma i tranås, idag ringde tranås tidning och fråga om jag ville vara med på ett repotage om mig och min utbildning och jag sa ja, kan bli kul att va med i tidningen.


skitfiske